Kaktusz Budapesten

Kaktusz Budapesten – egyeztessünk időpontot és válasszon személyesen, közvetlenül az egész gyűjteményből!

Nem csak online tekinthetőek meg eladó kaktuszaim!

Beteg növények, kaktusz problémák ügyében, ha kérdése van, írjon itt!

Írjon online, rendeljen!

Ha érdeklik a kaktuszok és más növények, iratkozzon fel hírlevelemre, hogy frissen értesüljön az új cikkekről!

Eladó kaktuszok és más különleges növények is szerepelnek gyűjteményemben, melyek mindegyike életerős és egészséges növény. Tekintse meg Ön is, válasszon! Nem szükséges feltétlenül az oldalon szereplők közül választania, egyeztessünk időpontot és nézze meg személyesen növényeimet! A gyűjteményem, különleges növények, szobanövények, dísznövények és számos kaktusz Budapesten tekinthetők meg.

Kaktusz BudapestenSajnos, nem tudom minden időmet növényeimnek szentelni, ezért csak hobbi szinten foglalkozom a növényeimmel, az eladással, a szaporítással, a gondozással. Ezért is van, hogy sajnos, ritkán tudok feltölteni egy-egy új nemzetséget és leírást, melyeket eladásra szánok. Oldalam úgy indult, hogy összegyűjtöm a legfontosabb információkat egy-egy kaktusznemzetség és fajta kapcsán, és ezt összegzem egy leírásban. Ebből nem szeretnék engedni, ezért telik több időbe, mire felkerül egy újabb adag képsorozat és leírás. Tartani szeretném magam ahhoz, hogy egyedülálló komplett leírásokat adjak egy-egy növényhez.

Ezért is szeretném, hogy ha egy bizonyos kaktusz vagy növény érdekli Önöket, telefonáljanak vagy írjanak, és ha van, meg is beszélhetünk egy időpontot, amikor megnézheti, megveheti azt a kaktusz Budapesten.

Várom hívását, üzenetét, kérdezzen, vásároljon tőlem!

+3630-335-5752

Érdeklődjön online!

Sok szép növény és kaktusz Budapesten eladó!