Kaktusz gondozás

Tegye felé bátran kérdéseit, kérdezzen! Segítek kaktuszokkal kapcsolatos problémáiban, gondozási kérdéseinek megválaszolásában!

Írjon! Használja az online rendszert!

Kaktusz gondozás

A kaktuszok és a hozzá hasonló növények sokban különböznek az általában lakásban vagy a kertben tartott növényektől. Alapvető külső eltéréseik mellett gondozásuk, ápolásuk is sokban eltér. Oldalamon sok kaktusz gondozási témát olvashat majd, de ha nem találta meg az Önnek megfelelőt, kérdezzen mihamarabb, írjon az online üzenetküldő rendszeren keresztül.

A kaktuszok, ahogyan az már a köztudatban eléggé elterjedőben van, Amerika trópusi, szubtrópusi sivatagos vagy száraz hegyvidéki területeiről származnak. Ezek olyan területek, melyek esőben és vízben szegények, így a kaktuszok és a pozsgások olyan növények, amelyek szárazságtűrőek, vagyis nem vízigényesek.

Sokan követik el azt a hibát, hogy a kaktuszokat és a pozsgásokat is ugyanúgy kezelik, mint más szobanövényeket vagy kerti növényeket, és télen ugyanúgy locsolják őket mint nyáron. Szárazságtűrő adottságukból és több hónapos téli nyugalmi időszakukból eredően, télen (néhány faj kivételével) vizet egyáltalán nem igényelnek.

Vásárlás vagy tanácsadás miatt írjon az űrlapon!

Telefonáljon!

+3630-335-5752